Bliv stærk og tonet med BodySculpting


20.000 muskelsammentrækninger på bare 30 minutter. Lyder dette ikke fantastik.

Har du svært ved at smide de sidste par kilo eller kunne du bare godt tænke dig en markeret mave? Så er denne behandling måske lige noget for dig.


BodySculpting bruges til at øge muskelmassen samtidigt forbrændes fedt og fedtceller nedbrydes. Det er den eneste teknologi, hvor man både kan opbygge muskelmasse og nedbryde fedt på samme tid.

Med blot 30 minutters Body Sculting kan du styrke dine muskler og samtidig reducere genstridige fedtceller i specifikke områder uden at bruge timevis i et fitnesscenter.  Maskinen fremprovokerer sammentrækninger af musklerne og på bare 3o minutter som en behandling tager svarer det til en del mavebøjninger eller squats.

Muskelopbygning og toning af kroppen med Bodysculpting foregår med nogle meget store Ipads/applikatorer, som er så store, at en eller to dækker hele maven eller passer med en på hver balle.


BodySculpting er klinisk dokumenteret og har været populær i USA siden starten af 2019, hvor den første maskine blev introduceret. Bodysculpting er godkendt af FDA og kræver ingen specielle forudsætninger. Ingen autorisation fra sundhedsstyrelsen.


Ved en behandling opnås ca. 20.000 muskelsammentrækninger, hvilket svarer til 20.000 squats, hvis det er ballerne, der behandles eller 20.000 sit-ups, hvis det er maven! Der er ingen hvile imellem de mange muskelsammentrækninger, som der ville være under en normal træning, og det påvirker cellerne, så musklerne i endnu højere grad bliver større og stærkere.


Hvornår bør du vælge BodySculpt


Områder, du kan få behandlet med BodySculpt


 1. Mave
 2. BH-deller
 3. Sideben/kærlighedshåndtag
 4. Hofter
 5. Under baller
 6. Mormor
 7. Læg
 8. Muskelopbygning af bækkenbundsmuskler


Virker det på min krop?


Body Sculpting er effektiv for alle, som ønsker at styrke og tone deres muskler. Vores behandling kan hjælpe dig med at styrke og tone dine muskler, så du opnår den ønskede effekt. Hvis du har svært ved at slippe af med stædige deller og fedtdepoter, kan Sculpting hjælpe dig med at reducere dem. Desuden maskinen velegnede til dem, der har svært ved at få markerede muskler gennem traditionel træning. Vi kan tilbyde målrettet træning af et bestemt område, så du kan opnå de resultater, du ønsker, selv når du har svært ved at finde tid til træning.

Hvordan fungerer behandlingen og hvor mange behandlinger skal til?


De bedste resultater fås ved et forløb af 4-8 behandlinger over 2-4 uger, afhængig af fysik og målet med behandling. Behandlingen kan også bruges som løbende supplement til træning. EMSculpt behandling anvendes i forvejen til opbygning og styrkelse af muskler på mave, baller, lår og arme ved hjælp af magnetiske pulser.

I klinikken er der også mulighed for bækkenbundsstramning. 

EMSeat er et sædet som tilsluttes vores BodySculpt maskine og som giver magnetisk behandling af bækkenbundsmusklerne.

Læs mere om EMSeat her, hvis dette også har intesse?

Hvordan foregår behandlingen?


Nogle store pads/applikatorer placeres på det område der ønskes behandles.Du får sat 1 eller 2 pads på din mave afhængig af din størrelse.Der startes med lav energi, som langsomt øges til det energiniveau, du kan tåle uden at føle smerte. I løbet af en kur vil du sandsynligvis opdage at du uden problemer kan holde til højere energiniveau, simpelthen fordi dine mavemuskler bliver stærkere. Der startes altid lavt.

Der anbefales en kur på 1 til 2 behandlinger om ugen i 2 til 3 uger på samme område. Der kan også behandles mere. Max kur er 4- 6 behandlinger med 4-7 dages mellemrum,for at få størst mulig effekt.
Efter et behandlingsforløb og hvor længe holder resultatet.


Resultatet holder lige så længe det vedligeholdes med regelmæssig træning og sund kost. Derfor bør man  fortsætte med at gå til fitness eller træning for at vedligeholde resultater. Der vil ofte kunne ses forskel med det samme eller indenfor et par dag, men endelige resultat af en EMSeat behandling vil først ses efter nogle uger. Faktisk viser studier, at der kan ses forbedringer så sent som 6 måneder senere. Man kan tage opfølgende behandlingsforløb efter 6-12 måneder. Musklerne vokser og bliver stærkere herefter over tid samtidigt med udvikles flere muskelfibre


Kontraindikationer

Vi behandler ikke!


 • er gravide eller ammende
 • har epilepsi
 • har pacemaker
 • har indopereret metal i kroppen i nærheden af behandlingsstedet.
 • har sår eller betændelse på det område der skal behandles.
 • Under 18 år
 • Har hjerteproblemer
 • Har menstration
 • Anvender kobberspiral

        mplementation

 • Har arvæv omkring navle regionen
 • Har BMI over 35 eller under 19,5
  DET PRAKTISKE


  Behandlingen tager 30 minutter og er smertefri.

  Ingen væsentlige bivirkninger er forbundet med EmSeat udover træthed og ømme muskler.


  Forberedelse

  • Før du kan behandles skal du fjerne alle smykker samt evt. piercinger i det behandlet område.
  • Der må IKKE bruges mobiltelefon eller Ipad under behandling.
  • Anbefales at møde op i træningstøj.
  • Hvis der skal behandles på ballerne kan det være en fordel at møde op med tangatrusser, så du ikke behøver at tage dem af.


  Kontakt os gerne