Dermal fillers | EBV Beauty Clinic

Ikke-permanent Fillers 


Behandling med fillers - Hyaluronsyre

Fillers kaldes ofte vævsfyldere, er en gel, som indsprøjtes i små mængder i vævet for at skabe fylde. Hyaluronsyren, som er det primære indholdsstof, kan fillers give en ungdommelig glød til huden. Med alderen mister huden sin fylde og bliver tyndere, men med en filler behandling kan du fremhæve dine smukke træk og reducere rynker, der tynger ansigtet og som eventuelt får dig til at se træt ud. Med ikke-permanent fillers kan det bruges til reduktion af rynker og linjer samt til volumen og konturering samt genskabe volumen i kindben, læber, hage og under øjnene, så der opnås et friskere udseende. Rynker kan være smukke og give ansigtet karakter, men de kan også få dig til at se ældre ud, end du er og føler dig, og de kan få dit ansigt til at se vredt, bekymret, træt eller afvisende ud.


Man kan udjævne rynker og furer med fillers, og en let forøgelse af fylden i anisgtet, får ofte et ansigtet til at se lidt blidere og mildere ud. Fillers kan give en midlertidig, længerevarende eller permanent fylde afhængigt af, hvilket produkt der bliver anvendt.


I klinikken anvendes de nedbrydelige vævsfyldere, som indeholder næsten udelukkende hyaluronsyre og som giver en holdbarhed på 3 til 9 måneder, hvorefter de nedbrydes. Hyaluronsyre findes naturligt overalt i vores bindevæv og har en stor evne til at binde væske i huden og dermed give fylde. Vævsfyldere med hyaluronsyre er ved sammenligning med andre vævsfyldere, den bedste til indsprøjtning i læber og til fine overfladiske indsprøjtninger af rynker i huden. Vævsfyldere med hyaluronsyre er de mest anvendte vævsfyldere i verden til behandling i ansigtet. I Danmark kræver vævsfyldere en CE godkendelse, hvilket også anvendes i klinikken. 


Ønsker du at få et smukkere og fyldigere hud med fillers, så er EBV BEAUTY CLINIC lige stedet at få tingene udført. 

Fillers behandling


Områder hvor fillers er muligt

Hvilken områder kan dermal fillers bruges til


Områder, du kan få behandlet med Ikke-permanent filler:

 1. Læber
 2. Læberynker
 3. Kindben
 4. Kinder
 5. Kæbelinje
 6. Tindingerne
 7. Tåretrug – rande under øjnene
 8. Næseryg
 9. Nasolabiale linjer – fra næsefløje til mundvige
 10. Marionette linjer – fra mundvige og ned til kæben
 11. Hagen
 12. Øreflipper 


Behandling med dermal fillers kan bruges til rigtig mange behandlingsformer, og bruges typisk til enten at skabe volumen eller skulpturere specifikke dele af ansigtet.

Hvad er dermal fillers?


Filler er et ikke-permanent præparat, som består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkerstof, der naturligt findes i huden, men som man producerer mindre af med alderen.

Hyaluronsyren medvirker til at binde vand og udvide vævet. Det betyder, at vi kan udglatte rynker og fine linjer eller skabe fylde.

Hyaluronsyre dermal fillers bruger vi til at skabe contour, genskabe volumen og ungdommelig spændstighed i læber, ansigt, hals, decolletage og hænder. Hyaluronsyre, som er et naturligt stof, der findes i kroppen, skaber en sikker, omgående, fin og diskret volumen samtidig med, at det giver huden en frisk og naturlig glød.


Hvordan virker dermal fillers?


Din hudkvalitet forbedres markant og bliver mere elastisk.

Filler er en gel, som injiceres med en fin nål. Det har endvidere vist sig, at filler forynger huden, og får den til at danne mere naturlig kollagen. Derfor ser vi ofte, at rynkerne er mindre året efter, når filler-behandlingen skal fornyes. Filler injiceres med en tynd nål i rynken eller området, som mangler volumen. Ofte anvendes også mere skånsomme teknikker uden brug af spids nål. 

Filler kan bruges som en enkeltstående behandlingsform eller i kombination med vores andre hudforyngende behandlinger.


Vi arbejder med flere velkendte brands som Juverderm, Ejal 40, Aliaxin,

restylane, Nexfil, 

Profhilo, Viscoderm® Skinkò e og

Viscoderm® Hydrobooster.
Detajler om behandlingen


Behandlingstid: 30-75 min.

Bedøvelse: Bedøvende creme.

Opheling: Op til 14 dage.

Resultat: Med det samme.

Holdbarhed: Op til 12 mdr. 

Konsulation: Gratis

Pris: Se priser

Hvilken dermal fillers anvendes hos EBV Beauty Clinic:

Hos os anvender vi flere forskellige filler brands og tager de forskellige produkter i brug alt afhængig af behandlingsområdet og hvad der passer dig bedst. Dette sikre de bedste og mest naturlige resultater.


Hvad kan du forvente af en fillers behandling:

Der kan opstå hævelse og rødme, hvilket er er normalt. Aftager over et par dage. For nogen kan det måske tage op til 14 dage. Man må helst ikke berører området lige efter behandling. 


Hvad skal jeg vide før en fillers behandling: 

Man skal have foretaget en uforpligtende og lovpligtigt konsultation minimum 48 timer før en filler behandling hos EBV Beauty Clinic. Det er lovpligtigt at møde op fysisk, så derfor kan vi ikke tilbyde video samtaler. I den forbindelse bliver der også taget et billed til journalen, som dokumentation. Konsultationen tager maks. 10 min.

Du skal være fyldt 18 år for at kunne blive behandlet med filler. Gravide, ammende og personer med nerve- / muskelsygdom kan ikke behandles med filler.


Hvordan foregår en fillers behandling: 

Ved en filler behandling indsprøjtes filler-produktet direkte under huden. 

Under behandlingen vil det for nogen prikke og spænde lidt når filler-produktet indsprøjtes. Dette er dog kortvarigt.Fillers

behandling


Kontakt