EBV Beauty Clinic                                                          | Blog |                                                                   13/03/2024

Ejal 40 vs. Profhilo – hvad skal du vælge?Ejal 40 og Profhilo er begge populære løsninger, når det kommer til opstrammende og forfriskende ansigtsbehandlinger. Læs med her og bliv klogere på, hvilken behandling der er den rette for dig.


Der er mange ansigtbehandlinger på markedet, og det kan være svært at danne sig et overblik og vælge den rette. Ejal 40 og Profhilo og to populære løsninger, og idenne artikel introducerer vi dig for dem begge, så du forhåbentlig kan finde ud af, hvad der passer bedst til dine ønsker.


Hos EBV Clinic tilbyder vi både Ejal 40 og Profhilo, og vi tager gerne en snak med dig om, hvad der bedst for lige netop dig.Ejal 40 - en stimulerende skinbooster

Er din hud dehydreret og præget af aldringstegn eller synlige solskader? Så kan Ejal 40 være lige den opstrammende behandling, du har brug for. Ejal 40 er en anti-age behandling, hvor man injicerer produktet i det ønskede behandlingsområde. Dernæst vil hyaluronsyren i Ejal 40 hydrere og stimulere kollagenproduktionen, så huden opstrammes og forynges.


Ejal 40 kan forbedre hudens tæthed og giver et mere glat udtryk.

Som tiden går, reduceres kroppens produktion af kollagen med cirka 1% årligt, hvilket medfører tab af hudens fylde og struktur. Behandlingen med Ejal 40 er effektiv til at genopbygge den tabte kollagenproduktion og bevare hudens ungdommelige udseende ved at bekæmpe de naturlige tegn på aldring. Her hos EBV Clinic bruger vi som udgangspunkt 2 ml Ejal 40, som kan benyttes til halsområdet, ansigt og hænder.

Behandling med Profhilo


Profhilo er ligesom Ejal 40 en kosmetisk behandling, der giver dit ansigt et mere friskt og ungdommeligt udseende. Formålet med behandlingen er at forhindre den naturlige nedbrydning og reduktion af HA (hyaluronsyre) i huden, hvilket genopretter fugtbalancen og hudens smidighed.


Profilho adskiller sig fra andre fillers. I stedet for at tilføje volumen via injektioner, injiceres hyaluronsyre direkte på de ønskede områder. Behandlingen stimulerer derefter produktionen af kollagen, som forbedrer hudens fasthed.


En af de mest tiltalende egenskaber ved Profhilo er dens langvarige virkning. Resultaterne af behandlingen kan vare i op til otte måneder, hvilket reducerer behovet for hyppige vedligeholdelsesbehandlinger sammenlignet med andre fillers. Den langvarige effekt skyldes produktets evne til at stimulere kroppens naturlige kollagen og elastinproduktion, hvilket skaber vedvarende forbedringer.
EBV Clinic – tryg og kompetent behandling


Når du vælger en kosmetisk behandling hosEBV Clinic,er du i trygge hænder. Vi skræddersyr altid vores behandlinger, så de passer til netop dine behov, og vores kosmetiske sygeplejerske står klar til at yde kvalitetsbehandling efter dine ønsker.


Vi mener, at alle skal have adgang til behandlinger, der øger livskvaliteten og glæden i hverdagen. Du kan derfor altid kontakte os med dine ønsker eller blot for at høre mere om, hvad EBV Clinic tilbyder.


Ejal 40 vs. Profhilo – hvad skal du vælge?


Valget mellem Ejal 40 og Profhilo afhænger af dine specifikke behov og mål med behandlingen. Begge produkter er injicerbare, men de har forskellige egenskaber og anvendelser.


Ejal 40 og Profhilo indeholder begge hyaluronsyre, der tilfører huden fugt og næring. Dog adskiller de sig i deres formuleringer og virkningsmekanismer. Ejal 40 kan være mere fokuseret på at give øjeblikkelig volumen og glathed til huden, mens Profhilo er kendt for sin evne til at stimulere kroppens naturlige kollagenproduktion og forbedre hudens fasthed og elasticitet over tid.


Ejal 40:Velegnet til dig der ønsker at tilføje volumen til specifikke områder af ansigtet og samtidig behandle dybere rynker og linjer.


Profhilo: Ideel til dig der ønsker at forbedre hudens generelle kvalitet, fasthed og hydrering uden at tilføje ekstra volumen. Profhilo-behandling er også effektiv til behandling af områder med slap hud.


Både Ejal 40 og Profhilo er behandlinger, der virker foryngende og giver dig et mere friskt udseende. Det kan være svært at vurdere, hvilken behandling der passer en bedst. Derfor foreslår vi hos EBV Clinic, at du booker en gratis konsultation. Til konsultationen kan du uddybe dine ønsker og derefter vælger vi sammen den behandling, der passer dig bedst.


Du kan altid kontakte os, hvis du vil vide mere om vores kosmetiske behandlinger. Vi har en høj faglighed og går højt op i at yde en tryg og kompetent behandling. Du kan booke en tid via vores bookingsystem på vores hjemmeside, ringe på tlf. 31 62 50 96 eller skrive en mail til ebv@ebvclinic.dk.
FAQ 


For hvem er Ejal 40 og Profhilo en mulig behandling?

Ejal 40 er ideel til personer, der ønsker at forebygge og forhindre aldringstegn såsom rynker og tab af volumen i ansigtet. Profhilo er velegnet til dem, der ønsker en mere generel forbedring af hudens kvalitet og udseende.


Hvad er behandlingstiden for Ejal 40 og Profhilo?

Behandlingstiden varierer afhængigt af antallet af områder, der behandles, men begge behandlinger kan typisk gennemføres på en kort session, ofte under en time.


Hvad er forskellen mellem Ejal 40 og Profhilo?

Ejal 40 er en filler, der bruges til at reducere rynker og give volumen til ansigtet, mens Profhilo er en behandling, der stimulerer kroppens naturlige produktion af kollagen og elastin for at forbedre hudens generelle kvalitet og fasthed.