Super lækker hudpleje produkter fra SkinClinic til en god pris.


EBV BEAUTY CLINIC tilbyder et bredt udvalg af hudpleje produkter, der kan hjælpe med at pleje og forbedre din hud. Vores SkinClinic tilbyder produkter af høj kvalitet til en god pris. Uanset om du har brug for en effektiv fugtighedscreme, en anti-aging serum eller en beroligende ansigtsmaske, har vi det, du søger. Vores udvalg af produkter er nøje udvalgt for at sikre de bedste resultater for vores kunder. Besøg vores klinik i dag og find de perfekte hudplejeprodukter til din skønhedsrutine.


Serien fra SkinClinic har eksisteret siden 2009 og blev grundlagt af Cayetano L.Gutiérrez Solano. Cayetano er uddannet kemiker og har siden 1989 samarbejdet med mange speciallæger, som efterspurgte specifikke og specialudviklede ansigtsbehandlinger til behandling af forskellige hudproblemer på patienter i hele Spanien. I den forbindelse er der udviklet SkinClinic.

Hans produkter er et af Spaniens førende specialiseret produkter indenfor avanceret hudpleje. Hudpleje produkter fra SkinClinic efterlader ikke huden eller mennesker ligeglade. Det bringer løsninger og rigtige resultater, der passer på dig, som kan opleves hver dag.


Hos SkinClinic tages hensyn til din individualitet og derfor resulterer vores kosmetiske behandlinger i den maksimale garanti for velvære for din hud. SkinClinic's hudpleje produkter er et resultat af mange års forskning, hvilket også kan mærkes på produkterne. Produkterne er skræddersyet ud fra ens hudtype og ens behov. 

SkinClinic’s produkter findes i følgende kategorier:

Ansigtspleje
Kropspleje
Hårpleje


Hos EBV Beauty Clinic kan du købe følgende:


Ansigtsprodukter i form af:

Dagcreme og natcreme til forskellige hudtyper, øjencreme, ansigtsmasker, serum, rensemælk, rensetoner, renseskum, regulacne, depigmenterende creme til øjenområder og mod mørke rande. Lifting creme mod rynker og udtrykslinjer. Perfekt efter botox behandling. 

 
Kropsprodukter i form af: 

Creme til strækmærker, bodytoner, balance lotion og solcreme.


Hårprodukter i form af:

Hårshampoo og hårreparation.


Hvis man ønsker, at prøve SkinClinic's produkter er der mulighed for at købe et Mini Kit sæt: 

  • Mini Kit til kombineret og fedtet hud 
  • Mini Kit til tør hud og moden hud.


Super dejlige lækker produkter, som virkelig kan gøre en forskel for ens hud. Forskellige produker findes. Bør virkelig prøves af.  


Der er mulighed for at få produkterne leveret mod leveringsomkostninger til alle landsdele i Danmark. 

Leveringen sker når der er betalt via MobilePay eller bankoverførsel. 
SkinClinic

Renseprodukter

SkinClinic

Renseprodukter

SkinClinic

Serum

SkinClinic

Ansigtscreme

SkinClinic

Solcreme

SkinClinic

Andre SkinClinic produkter 

Kontakt os