På EBV BEAUTY CLINIC skaber vi forvandlinger, der kan ses! Gennem vores professionelle skønhedsbehandlinger kan du opnå fantastiske resultater, som du kan se med egne øjne på vores imponerende før og efter billeder. Vores erfarne sygeplejerske er dedikerede til at gøre en forskel i vores klienters udseende og selvtillid. Vi forstår, at det kan være nervepirrende at starte en ny behandling, men vores venlige personale vil give dig den støtte, du har brug for. Så hvorfor vente? Ses vi snart hos EBV BEAUTY CLINIC!

Fedtfrysning - før og efter billede.
Fedtfrysning - før og efter billede.
Fedtfrysning benyttes ofte også til æstetisk og kosmetisk skulptering eller toning af kroppen.
Nogle personer har oplevet at hverken diæt, intensiv fitness eller sport, kan fjerne en stædig delle et eller andet sted på kroppen, Her kan en fedtfrysning sandsynligvis afhjælpe problemet.
Før og efter billeder
Før og efter billeder
Flotte billeder, som er taget før behandling og efter behandling.

Fillers - før og efter 

Fillers er lavet af stabiliseret hyaluronsyre i form af en krystalklar gel, som allerede findes naturligt i kroppen, så behøver kroppen ikke særlig meget forberedelse.

Fillers bruges ved at indsprøjte det ind i hudens øverste lag og vi injicere i de områder at du ønsker at få behandlet. Det kan være i læberne, kinderne eller andre steder. Med filler kan vi udglatte dybe rynker, som man måske er ked af. Et indgreb vare omkring 30 min.EMSculpt - før og efter

Kliniske studier i USA har vist, at man i gennemsnit øger sin muskelmasse med 16% og et tab af fedtmasse med 19%. Dette er målt efter 4 behandlinger.

Du vil ofte kunne se effekt umiddelbart efter behandling, men den endelige effekt vil først kunne ses efter flere uger og helt op til 6 måneder senere. Det tager tid for musklerne at danne nye celler og det tager tid, før fedtcellerne afgiver deres fedtsyrer.
Botox - før og efter 

Botulinumtoksin bruges idag som et effektivt præparat mod rynker, da det får musklen til at slappe af, og der dermed ikke opstår en hudfold. Herved opnår du at fine linjer, rynker og alderstegn mindskes eller fjernes helt.Fillers er lavet af stabiliseret hyaluronsyre i form af en krystalklar gel, som allerede findes naturligt i kroppen, så behøver kroppen ikke særlig meget forberedelse.Hos EBV BEAUTY CLINIC er vores mål at give vores kunder den bedste oplevelse og de bedst mulige resultater. Vores dedikerede team er specialiseret i at forbedre din hud og gøre den friskere og mere strålende. Vi bestræber os på at give dig den perfekte glød, som vil få andre til at bemærke den fantastiske forandring hos dig. Men tag ikke blot vores ord for det - besøg vores hjemmeside for at læse anmeldelser fra vores tilfredse kunder og se, hvorfor du bør vælge EBV BEAUTY CLINIC. Trænger du til en forandring, stor eller lille? Så er vi her for at hjælpe dig!