Behandling hos EBV Beuaty Clinic Hillerød

Botox

EBV BEAUTY CLINIC tilbyder en bred vifte af skønhedstjenester, herunder behandling af rynker i panden, mellem brynene og omkring øjnene. Dette skyldes, at de små muskler i ansigtet konstant trækker sig sammen og får huden til at folde. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være at have rynker, og vores erfarne eksperter arbejder hårdt for at hjælpe dig med at opnå en glattere og mere ungdommelig hud. Vi bruger sikre og effektive botox-behandlinger til at reducere synligheden af rynker og give dig den selvtillid, du fortjener. Besøg vores klinik i dag og lad os hjælpe dig med dine rynkebekymringer.


For nogen mennesker bliver man ked af de rynker, fordi det nogle gange ser ud som om man er stresset eller ser sur ud. Den slags rynker kaldes mimiske rynker og kan reduceres med Botulinum Toxin, som typisk omtales som botox. Botox kan eksempelvis også hjælpe mod migræne eller spændinger. 


Hvad er botox?


Botox er en populær behandling inden for æstetisk medicin. Det er en injektionsbehandling med botulinumtoksin A, der gives i små doser for at reducere og forhindre rynker og linjer i ansigtet og virker kun i de områder der behandles . Botox er velegnet til områder som panderynker, bekymringsrynker, kragefødder (rynker ved øjnene) og hængende øjenbryn.


Botolinumtoxin A er et naturligt forekommende bakterieprotein. Stoffet er oprenset fra bakterier og har været benyttet i 25 år til behandling f.eks.  svedtendens og kosmetiske behandlinger. Det virker ved at blokerer nerveimpulsen specifikt, hvilket får de muskler, der skaber de overdrevne sammentrækninger (som forårsager rynker), til at slappe af. 


EBV BEAUTY CLINIC tilbyder professionel botox-behandling for at hjælpe dig med at opnå et glattere og mere ungdommeligt udseende. Når du behandles med Botulinumtoxin A, vil det behandlede muskler/område slappe af, rynkerne mindskes og huden glattes. Resultatet bliver et mere oplagt, frisk og yngre udseende.


Efter behandlingen indtræder effekten i løbet af 2-10 dage og varer 3-6 måneder.


Udover rynkebehandling anvendes botox også til behandling af øget svedtendens (hyperhidrose) - primært til hænder, fødder, armhuler og hårbund, hvilket snart er muligt at få behandling for i klinikken. 


Før behandling


Konsultation kræves minimum 48 timer før behandling hos lægen da man som kunde har betænkningstid.

Der kræves fra sundhedsstyrelsen dokumentation på, at der bliver taget billeder før behandling – både hvor du slapper af i ansigtet, men også hvor man kan se din ansigtsmimik.

Efterfølgende desinficeres huden på de aftale områder og afmærkes. Med en meget
tynd kanyle sprøjtes små mængder Botulinumtoxin i de områder der skal behandles. Det er
forbundet med ganske let ubehag. Selve behandlingen varer få minutter, men du skal regne med at
bruge ca. 30 minutter i alt. Du kan tage på arbejde eller fortsætte dine gøremål umiddelbart efter.

Behandlingen begynder at virke i løbet af 3-4 dage. Fuld effekt ses efter ca 10-14 dage og vil varer
3-4 måneder. Hvornår du skal behandles igen er individuelt og afhænger af virkningens varighed hos
den enkelte – gentagne behandlinger med ca. 12 ugers mellemrum kan forlænge virkningen. Det
anbefales ikke af blive behandlet oftere end hver 3 måned.


Efter behandling


Når du er blevet behandlet, er det vigtigt at du undgår at røre, massere eller trykke på det
behandlede område – dette er for at forhindre toxinet spredes til andre områder/muskler. Det
frarådes ligeledes at bruge make-up de første 4 timer efter behandlingen.
Der tilbydes ligeledes en kontroltid mellem 10-14 dage efter behandlingen.

Der vil være nogle få personer, som ikke er modtagelige for behandlingen - måske fordi de har nogle antistoffer, som neutraliserer toksinets effekt.


VI ANBEFALER
BOTOX TIL AT


  • reducere smilerynker og “kragetæer”
  • reducere bekymringsrynken mellem brynene
  • løfte nedadvendte mundvige tilbage på plads
  • reducere tandkødssmil
  • øjenbrynsløft
  • reducere rynker omkring læberne

Bivirkninger ved botox


Der kan optræde forbigående mindre gener i relation til injektionerne, såsom let rødme, hævelse, blå mærker og kløe. Øvrige bivirkninger er sjældne.




DET NATURLIGE RESULTAT


Vi lægger vægt på hos EBV Beauty Clinic på det naturlige resultat og  skabe balance i ansigtet. Det smukkeste resultat er det resultat, hvor man ikke helt kan sætte en finger på, hvad der er forandret – blot at du ser mere frisk ud.




Kontakt