EBV BEAUTY CLINIC

Hvis du ikke har prøvet en kosmetisk behandling før, kan det være svært at vide hvilken eller hvilke behandlinger der er relevante for dig. 

Ved en konsultation kommer vi dine ønsker og behov nærmere, og du vil få en gratis og uforpligtigende rådgivning i hvilke behandlinger der er relevant for lige netop din hud. Ved konsultationen gennemgås relevante behandlinger, priser, bivirkninger, forholdsregler og en eventuel plan lægges.


OBS: er du ikke tidligere behandlet, skal du i følge gældende lovgivning have min. 48 timers betænkningstid inden evt behandling med Juverderm, Restylane og Skinbooster. 


EKSISTERENDE KUNDER - TIDLIGERE BEHANDLET


Er du tidligere behandlet kan man sagens have brug for at få en konsultation omkring nye ønsker, behandlingsmuligheder, tilrettelæggelse af ny behandlingsplan. Der vil i den forbindelse  være muligt at modtage en behandling på konsultationsdagen, dog ikke med Botox. Dette kræver godkendelse fra Lina - vores klinik ansvarlig læge.Vær opmærksom ved booking, at der eventuelt skal sættes mere tid af til dette. Hvis du er i det mindste i tvivl - kontakt os gerne - vi hjælper os gerne. Glæder os til at se dig hos EBV Beauty Clinic.


KONTAKT OS - EBV Beauty Clinic


EBV Beauty Clinic kan kontaktes på forskellige måder. Enten via kontaktformular,

mail eller telefonisk. Vi forsøger at besvare alle henvendelser hurtigt.


Chat med os
Har du spørgsmål til os? Ved ikke akutte henvendelser anbefaler vi dig at tage kontakt til os en af vores chat muligheder. Brug enten Messenger, Instagram eller kontakt os på mailen ebv@ebvclinic.dk. Din henvendelse besvares hurtigst muligt.

Akuttelefon: +45 31 62 50 96
Ved forsinkelser til behandling, aflysning på dagen eller bivirkninger efter behandling kontaktes kun via telefonen. IKKE mail eller kontaktformular. 

Man skal dog være opmærksom på afbudspolitik, hvis man aflyser samme dag. Kontakt EBV Beauty Clinic

 
 
 
 
 

Torvet 7 M i Hillerød