Er du interesseret i at blive model?

Hvad indebærer det?


Model hos EBV Beauty Clinic kan f.eks. være, at der er behov for, at et nyt produkt lanceres til klinikken og der ønskes at prøve det enkelte produkt. Kunne f.eks. være en ansigtsbehandling af nye hudprodukter, fillers behandling eller skinbooster behandling m.m.


Hvis man bliver tilknyttet, som model hos EBV beauty Clinic, så giver man samtykker til, at der bliver lagt billeder op på diverse digitale medier i form af hjemmesiden, facebook og instagram.  


Ved eventuelt behov for modeller vil der blevet skrevet om den enkelte behandling på hjemmesiden, hvad det drejer sig om og så er der mulighed for at søge. I den forbindelse vil den, som matcher opgaven bedst bliver kontaktet. 


Du er velkommen til, at tage kontakt med henblik på at høre nærmere enten med fysisk fremmøde i klinikken, pr. mail eller telefonisk. I forbindelse med fillers eller skinbooster behandling kræver det godkendelse inden behandling og efterfølgende er der 48 timers betænkningstid. Starter med en forundersøgelse og hvad du kan forvente af behandlingen samt bivirkninger. 


Der vælges den rette løsning og det bedste modeltilbud til netop dig. Det eneste det kræver af dig er: 


  • Du skal tage kontakt til EBV Beuaty Clinic for at høre nærmere. 
  • Du skal være parat til at bruge tid på behandlingen da behandlingen vil være gratis eller mod et lille beløb. 


Modeltilbud:


NYHED NYHED NYHED I KLINIKKEN.


SØGER MODELLER TIL KEMISK PEELING SAMT SKLEROSERING.


Pr. Modelbehandling - 750 DKK.


8 juni imellem 15:45 til 20:00Du er altid velkommen til at tage kontakt hvis du ønsker at blive model. Måske er der en mulighed. 


Kontakt os for at høre nærmere om model