Fillers, skinbooster m.m

Kom godt fra start | EBV Beauty Clinic


EBV BEAUTY CLINIC er en kosmetisk klinik, der specialiserer sig indenfor forskellige behandlinger, som fillers, botox, skinbooster, laserbehandling, fedtfrysning m.m der hjælper vores kunder med at opnå det ønskede udseende. Vi er dedikerede til at give vores kunder en tryg og professionel oplevelse samt sikre at du får de bedste resultater. Vores mål er at forbedre dit naturlige udseende og øge din selvtillid. Besøg vores klinik i dag, og lad os hjælpe dig med at opnå dine skønheds mål.Hos EBV Beauty Clinic bliver du mødt af professionelle vejledning og vi gør meget ud af, at i får den bedste rådgivning hele vejen igennem behandlingsforløbet. Der lægges vægt på din sikkerhed og tilfredshed, som altid har højt prioritet. 


SES VI?Kom godt fra start -

Din foretrukne kosmetisk klinik i hjertet af Hillerød 


EBV BEAUTY CLINIC er din foretrukne skønhedssalon, fordi vi tilbyder et unikt behandlingsforløb, der er skræddersyet til at opfylde dit helt specifikke behov. Vi stræber efter at få dig til at se friskere og smukkere ud ved hjælp af en bred vifte af behandlinger, der sikrer, at du når dine skønhedsmål. Vores kosmetiske sygeplejerske Elisabeth, er dedikeret til at sikre åbenhed og dialog gennem hele forløbet. Der tilbydes altid gratis, lovpligtig og uforpligtende konsultation inden behandling, hvor der sættes ære i et naturligt resultat. 


Behandlinger


Hvor skal man begynde?


 • Vi tilbyder en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi sammen med dig kan finde den rette behandling til dine behov. Det er et lovkrav at forundersøgelsen skal finde sted mindst 48 timer før behandling grundet betænkningstid. Gælder botox toxin og fillers behandling. Gælder kun ved første behandling.
 • På behandlingsdagen er der afsat god tid af til dig, så du føler dig tryg i behandlingsforløbet.
 • Du vil modtage både mundtlig og skriftlig information samt priser på de ønskede behandlinger. Din personlige journal oprettes. Ved forundersøgelse eller inden behandling skal du have læst og underskrevet samtykkeerklæringen.
 • Konsultationen skal foregår fysisk i klinikken efter loven. Desværre ingen konsultationen over telefon eller videomøde. Selvom man er godkendt i andre klinikken er det også et lovmæssigt krav, at man godkendes i EBV Beauty Clinic før behandling.
 • Ønskes en kontroltid efter behandling tilbydes dette gerne men er ikke en nødvendighed ved alle behandlinger, som tilbydes i klinikken. En kontroltid indebærer opfølgning på resultatet. Er det blevet som ønsket.
 • Vores mål er at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse og resultater. Vi sætter en ære i at tilbyde skønhedsbehandlinger, der er både professionelle og skræddersyede til hver enkelt kunde.
 • Hos EBV Beauty Cliniclægges der stor vægt på æstetik, sikkerhed, service og kundetilfredshed. Dette vil du opdage ved alt hvad der udføres af kosmetiske behandlinger i klinikken.
 • Betaling foregår enten via mobilpay, kontantbetaling eller bankoverførsel før eller efter behandling. Kvittering sendes via email, såfremt dette ønskes.
 • EBV Beauty Clinic tilbyder lånefinansiering. Ansøg om finansiering nu!

  Få råd til den skønhedsbehandling du drømmer om.

  Ønsker du at få lavet en kosmetisk behandling, men mangler luft i budgettet?

  Book en tid via linket herMød vores team i klinikken - EBV Beauty Clinic

Elisabeth

Indehaver og kosmetisk sygeplejerske

Kosmetisk Sygeplejerske og indehaver 

Elisabeth er indehaver, kosmetisk sygeplejerske og dagligt driver af EBV Beauty Clinic.

Uddannet i 2014 som sygeplejerske, hvor jeg har tilegnet mig en bred erfaring. Som sygeplejerske har jeg arbejdet inden for forskellige specialer, heriblandt akut kirurgi, lungemedicin, onkologi, gynækologi, neurologi på henholdvis Hillerød og Herlev Hospital. Har også erfaring som udekørende sygeplejerske i hjemmeplejen, som basis og akut sygeplejerske. Ved at have kendskab til forskellige specialer har jeg tilegnet mig en masse erfaring både på det personlige samt professionelle plan, som kan bruges i min nuværende beskæftigelse, som indehaver af EBV Beauty Clinic.

Som person er jeg serviceorienteret og udadvendt og trives i et job, hvor jeg kan gøre noget for andre.

Med min erfaring går jeg ikke på kompromis med fagligheden og sikkerheden.Lina

Klinik ansvarlig læge

Klinik ansvarlig læge

Lina er EBV Beauty Clinic's ansvarlige læge. Alle konsultationer der omhandler behandlinger med botox, skal i følge loven foretages af den ansvarlige læge.

Lina er uddannet hudlæge med specialiseret viden inden for laser, hudsygdomme og kosmetiske behandlinger.
Lina beskæftiger sig med hud, negle og hårsygdomme og har især fokus på laser, modermærkekræft, hudkræft, hudkirurgi, hyperhidrose (øget svedtendens) samt hudsygdomme i underlivet og har i den forbindelse deltaget i internationale konferencer.