Behandling hos EBV Beuaty Clinic

Laserbehandling 


Permanent hårreduktion med laser


Hos EBV Beauty Clinic anvender vi Supreme ll Diodelaser til at fjerne hår. Diodelaser  indeholder kølesystem i selve hovedet for at holde huden kold under hele behandlingen samt sikrer en behagelig oplevelse uden oplevelse af smerter og ubehag. Diodelaseren indeholder 3 bølgelængder samt SHR funktion hvilket er med til at kunne behandle forskellige niveauer i huden på samme tid, hvilket gør behandlingen mere effektiv. Denne maskine er i stand til at fjerne både lyse og mørke hår på både dem med lys eller mørk glød i huden. 


Supreme II er effektiv til at fjerne eller reducere hår hos både mænd og kvinder. Det ønskede område behandles med kraftige lysglimt fra SHR-funktion, der omdannes til varme i mørke hår. Herefter vil der opleves en synlig reducering af den uønskede hårvækst. Vi anbefaler 8 behandlinger for bedst mulige resultat med et interval på ca 4 uger


Informationer omkring håret


Håret gennemløber 3 faser: Vækstfase, hvilkefase og afstødningsfase. Hår skifter mellem aktive perioder og hvileperioder. Behandlingen virker kun på hår i vækstfasen men da alle hår ikke er i samme fase på samme tid kan behandlingen variere fra gang til gang samt man behøver flere behandlinger over tid. Det er derfor ikke muligt at fjerne alle hår fuldstændig, men hårproduktion vil blive reduceret med 80 til 90 % med 8 gange behandlinger. 10 til 15 % pr. gang. Behandlingsintervallet er i gennemsnit 6-8 uger. Der skal gå 4-8 uger imellem behandlingerne. De sovende hårsækken skal blive aktive igen. Nogle vil måske opleve pludselig at få mere hår hvilket er meget normalt, hvilket skyldes at de resterende sovende hårsækken aktiveres af laseren hurtigere end de ville have gjort uden behandling. Nogle vil måske opleve manglende effekt af behandling på grund af hormonal faktor - svarende til 1 til 2 %.


Der anbefales at der før behandling foretages en konsultation da man har forskellige behov og ønsker. Ved konsultationen laves en behandlingsplan, som fokuserer på dine problemområder. Der er ikke behov for at tage smertestillende inden behandling. 


Før behandling


  • Du må ikke få sol 3 til 4 uger op til behandling for at forebygge en forbrænding
  • Hårene må ikke epileres eller vokses 1 måned før behandling.
  • Man skal have barberet område dagen før behandlingen
  • Minus selvbruner


Følgende områder, som kan behandles: hage, overlæbe, arme, ben, mave, ryg, bryn o.s.v.


Book konsultation

Under behandling


Der vil før behandlingen tages før-billeder af området, som ifølge lovgivningen skal gøres før kosmetiske behandling kan påbegyndes. Behandlingen foregår ved at der smøres en klar gel på området. Behandlingen føles som en prikken fornemmelse og varme. Ingen smerter forbundet. Bagefter kan huden føles varm og måske blive lidt rødt. Bagefter kan huden føles lidt varm , blive lidt rødt og lidt hævet. Varer kun i få timer. Tiden kan varierende forskelligt alt afhængig af området som skal behandles. 

Derefter må man ikke få sol på det behandlede område i 3 til 4 uger efter behandling. 

Minus karbad og svømmehal samme dag som behandling. 


Bivirkninger


  • Selve hårfjerning er en meget skånsom og effektiv behandlingsform men små bivirkninger kan forekomme.
  • Fælles for bivirkningerne er at de er midlertidig og aftages over tid.
  • Huden kan virke lidt irriteret kort efter behandling og virke måske lidt rødt.
  • Hvis der forekommer en forbrænding vil der opstå små væskefyldte blære, lysfarvning eller mørkfarvning af huden og ar dannelser men sjældent sker. 


Kontakt os for mere information

Resultat af laserbehandling


Vi kan ikke garantere effekten af behandlingen eller hvor mange gange der er behov for at opnå det ønskede resultat en behandling på samme område men vi anbefaler 6-8 behandlinger og indimellem behov for supplerende/vedligeholdelse behandlinger. Men individuel fra person til person. 


Da kroppen er en levende organisme som hele tiden er i udvikling skal man regne med ny hårvækst indemellem som ligger i huden og som ikke er aktive men bliver aktiveret ved ny hårproduktion.  


Kontakt os