PROFHILO BODY

Profhilo Body - opstramning af løs hud på kroppen

Profhilo® Body

  • Hvad er Profhilo Body

Profhilo body er en hyaluronsyre, som opstrammer løs og kreppet hud på blandt andet undersiden af armene, decolte, ved knæene samt over navlen. 

Huden i disse områder mister sin elastiatet med alderen men kan også skyldes graviditet og vægttab. 

Profhilo® anvendes til manglende elasticitet i huden, som man mister med alderen men kan også skyldes graviditet og vægttab. Profhilo anvendes også til fine linjer og rynker. 


Produktet forbedrer kvaliteten af hudvævet, og behandler hudens elasticitet og ikke kun overfladiske linjer og rynker. Det giver en dramatisk forbedring af vævskvaliteten, selv i mere udsatte områder og er et godt alternativ til æstetiske behandlinger og fillers. Det er et sikkert, effektivt og revolutionerende produkt, når det kommer til hudens aldring.


Produktet er let at integrere i hudens væv, og her genopretter det niveauet af hyaluronsyre, som i forvejen er tilstede i huden. Kliniske data bekræfter at hudens struktur, elasticitet og fugtbalance forbedres og giver en opstrammende virkning.


  • Hvad kan Profhilo Body gøre?

Profhilo® er en ny og innovativ skinbooster, der primært anvendes i ansigtet og krop for at forbedre hudens fugtniveau, glød og elasticitet. Profhilo® Body indeholder store mængder af hyaluronsyre, som forbedrer hudens struktur, strammer op og minimerer fine linjer samtidig med at elasticiteten og hydreringen af huden stiger mærkbart.


Profhilo®, der er udviklet til ansigt og krop, blev markedsført i 2015 med en unik 5-punkts BAP injektionsteknik. Det vil sige, at 3 ml Profhilo® injiceres i 10 små depoter for eksempel: over hvert knæ, hvor det tilfører huden et boost af hydration, kollagen og elasticitet.


Profhilo® stimulerer cellerne til at producere mere collagen og elastin. Det betyder, at vi igen kan tilføre huden collagen, som vi mister med alderen, og derved får vi et resultat, der kan ses på hudens struktur samt i form af en bedre fugtbalance. Alt dette tilfører en glød til huden. Behandling med Profhilo® indebærer få injektionssteder, hvilket reducerer ubehag under behandling, derudover er der minimal genopretningstid.


Behandling
Før behandling
Foretages en lovpligtig konsultation med efterfølgende 48 timers betænkningstid. Ved konsultationen laves en behandlingsplan, som fokuserer på dine problemområder. Der er ikke behov for at tage smertestillende inden behandling.


Under behandling
Der vil før behandlingen tages før-billeder af området, hvilket skal gøres før kosmetiske behandling kan påbegyndes i følge lovgivningen. Behandlingen foregår ved at huden afsprittes og injektionen kan påbegyndes.


Efter behandling
Undgå at røre de behandlede områder i 6 timer og brug ikke makeup samme dag. Efter behandlingen får du en Body Lotion (Profhilo® Figura 150 ml) som vi anbefaler, at du fugter det behandlede område med 1 til 2 gange dagligt. Cremen er obligatorisk og medregnet i prisen.


Resultatet/holdbarhed


Allerede 3-4 uger efter behandlingen vil hudkvaliteten være synligt forbedret med en øget fugtbalance, minimerede fine linjer og en øget elasticitet i huden. Det anbefales alligevel at optimere resultatet og varighed med gentagelse af behandling efter 4 uger. Holdbarheden vil afhænge af hudens tilstand, alder samt område. Typisk mellem 6-8 måneder. For at vedligeholde sit resultat vil behandlingen derfor skulle gentages hver 6.-8. måned. Vi anbefaler at man får 2 behandlinger med 1 måned mellem hver behandling for at få den optimale effekt ud af behandlingen.


Bivirkninger og komplikationer


Normale reaktioner efter behandling med Profhilo: Der kan ses rødme, hævelse, ømhed og kløe i de behandlede områder. Ligner myggestik.

Der kan desuden opleves enkelte blå mærker. Risikoen for disse øges, hvis du spiser fiskeolie eller får medicin med acetylsalicylsyre (f.eks. Kodimagnyl, Ibuprofen, Hjertemagnyl eller lign). Reaktionerne forsvinder typisk efter få dage. Hold evt. pause 2-3 dage før og 2-3 dage efter behandlingen med medicin og kosttilskud, der øger risikoen for blå mærker.


Priser - Alle priser er inkl. moms

Lovpligtig konsultation ved læge eller sygeplejerske er GRATIS.


Lovpligtig konsultation                0 DKK


Enkelt behandling (3ml)

(1 område - enten undersiden af armene, decolte, ved knæene samt over navlen)

                                              5000 DKK

Efterfølgende behandling        4000 DKK


Enkelt behandling (6ml)

(2 områder -undersiden af armene, decolte, ved knæene samt over navlen)                                                  9000 DKK

Efterfølgende behandling        8000 DKKVi anbefaler et kurforløb på 2 behandlinger med 4 ugers interval, men er huden særligt ældet​ i det pågældende område, anbefaler vi et kurforløb på 3 behandlinger ligeledes med 4 ugers interval.


OBS: Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis filler-konsultation. Konsultation skal være minimum 48 timer før behandlingen.​


Book en tid via linket her