EBV Beauty Clinic                                                          | Blog |                                                                   13/03/2024

Botox i Hillerød ved kosmetisk sygeplejerske

Er du ked af dine bekymringsrynker eller hårde mimiske rynker? Så har du måske overvejet en botox-behandling.

I denne artikel kan du lære mere om, hvad botox er, hvordan en botox-behandling foregår og hvorfor EBV Beauty Clinic er det sikre og trygge valg til botox i Hillerød.


Hvad er botox?

Botox (Botulinum Toxin) er en gift, der i mindre doser virker lammende på muskler. Ved en botox-behandling indsprøjtes botox i det ønskede område, så musklen lammes og aktiviteten i området hæmmes. Hermed forhindres musklen, der forårsager rynkerne i at bevæge sig, og området afslappes. Botox anvendes kosmetisk for at reducere og forebygge rynker i ansigtet.

Botox anvendes udover kosmetiske behandlinger også til behandling af tilstande som migræne, akalasi, dystoni og hyperhidrose (overaktivitet i svedkirtlerne).Hvilke områder kan botox bruges i?


Der findes mange muligheder for brug af botox, men de mest almindelige behandlinger er reducering af "bekymringsrynken" mellem øjenbrynene, reducering af smilerynker og løft af mundvige, der vender nedad.

Vi mener, at de bedste resultater er dem, der stadig bevarer din naturlige skønhed. Et vellykket botox-resultat er diskret, og hos EBV Beauty Clinic i Hillerød er vi fortalere for et naturligt resultat. Hvis du er ked af dine rynker, kan botox være den rigtige beslutning for dig.
Botox ved kosmetisk sygeplejerske


Det er vigtigt for os, at vores kunder er så velinformerede og trygge som muligt, og derfor er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende konsultation.Hos EBV Beauty Clinic tilbyder vi botox-behandlinger, som udføres af en kosmetisk sygeplejerske. Det betyder, at du er i professionelle og kompetente hænder.

Kosmetiske sygeplejersker har en stor faglig viden i ansigtets anatomi. Det sikrer, at botox-behandlingen udføres korrekt, præcist og sikkert. Hos EBV Beauty Clinic skræddersyr vi din behandling, så den passer præcist til dig, din anatomi og dine individuelle behov. Hvis du har flere områder, du ønsker behandlet, kan vi sammensætte en løsning sammen.

Vi gør en dyd ud af at give vores kunder den bedst mulige behandling, hvor der altid er fokus på den enkelte.


Før og efter din botox-behandling


Inden du kan blive behandlet med botox, skal du besøge vores klinik for en gratis lovpligtig konsultation mindst 48 timer før behandlingen. Det sikrer betænkningstid og kræves af Sundhedsstyrelsen. Hos EBV Clinic er vi grundige omkring forundersøgelsen, så du er så velforberedt som muligt inden din botox-behandling.

Når behandlingen påbegyndes, vil vi desinficere det område, hvor indsprøjtningen skal lægges. Derefter sprøjtes botox ind i de ønskede områder. Det er ikke smertefuldt, men stikker en smule.

Efter behandlingen kan du fortsætte din dag som normalt. Dog skal du være opmærksom på, at du ikke må trykke på eller røre ved området umiddelbart efter behandlingen.De endelige resultater af den kosmetiske behandling kan du se efter cirka 14 dage, og resultatet varer normalt 3-4 måneder.


Bivirkninger og risici ved botox-behandlinger


Der kan forekomme bivirkninger ved brug af botox, og det er vigtigt, at du er oplyst omkring risici. I forbindelse med botox-injektionerne er det almindeligt at opleve mindre reaktioner eller bivirkninger som hævelse, rødme eller blå mærker. I sjældne tilfælde kan der opstå mere alvorlige komplikationer som infektioner eller hovedpine. Det er vigtigt at søge lægehjælp, hvis der opstår vedvarende eller alvorlige symptomer efter en botox-behandling. Tal med din behandler, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Vælg en kvalificeret behandler som EBV Beauty Clinic til botox i Hillerød, og følg forholdsregler og instruktioner før og efter behandlingen for at minimere risikoen for bivirkninger.FAQ 


Er Botox-behandlinger smertefulde?

De fleste mennesker oplever kun mildt ubehag under botox-injektioner, ikke smerter.


Hvad er forskellen mellem botox og fillers?

Mens botox midlertidigt svækker musklerne for at reducere rynker, bruges fillers til at tilføje volumen og fylde til bestemte områder i ansigtet. Botox er ideelt til behandling af dynamiske rynker forårsaget af muskelbevægelser, mens fillers er en god behandling til statiske rynker forårsaget af tab af volumen og elasticitet i huden.


Hvornår kan jeg forvente at se resultater efter en botox-behandling?

De fleste mennesker begynder at se resultater fra deres botox-behandling inden for få dage til en uge efter injektionen. Det endelige resultat opnås normalt inden for to uger.