EBV Beauty Clinic                                                          | Blog |                                                                   13/02/2024

Hvad er fedtfrysning, og hvordan virker det?

Hos EBV Beauty Clinic i Hillerød tilbyder vi en lang række skønhedsbehandlinger til folk i alle aldre. Vi sætter en ære i at øge din følelse af velvære og selvforkælelse, samtidig med at vi er højt specialiseret rent fagligt.

Du har garanteret mange spørgsmål, hvis du overvejer en behandling som fedtfrysning. Virker det – og hvad skal man være opmærksom på? Herunder kan du læse mere om, hvad fedtfrysning er, og hvor du kan finde en professionel behandler.Hvad er fedtfrysning?


Fedtfrysning er ikke en vægttabsløsning, men derimod en effektiv behandling, som kan reducere fedtcellerne i det behandlede område. Behandling med fedtfrysning virker ved hjælp af avancerede maskiner, der køler huden ned, hvorefter fedtcellerne fryses og ødelægges. Efter en succesfuld behandling kan cellerne i området ikke regenerere, og derfor vil fedtdepoterne mindskes.

Behandlingen er velegnet til dig, som har områder på kroppen, hvor det er sværere at komme af med fedtdepoterne gennem motion eller kost, fx på mave eller lår.

Hvis du vælger en fedtfrysning fra EBV Beauty Clinic, vil behandlingsforløbet altid starte med en gratis konsultation. På den måde kan vi sammen forventningsafstemme, så du er sikret det bedst mulige resultat. Konsultationen kan også bekræfte, om du er egnet til behandlingen.
Sådan virker fedtfrysning hos EBV Beauty Clinic


Her hos EBV Beauty Clinic anvender vi metoden Cryo Lipo til vores fedtfrysningsbehandlinger. Inden behandlingen går i gang, påføres en gel, som beskytter din hud mod forfrysninger. Derefter vil behandleren sætte håndtaget på de områder, der skal behandles, og så kan selve fedtfrysningen begynde.

Fedtfrysning er ikke smertefuldt, men du kan mærke et let træk i huden til at starte med. Hos EBV Beauty Clinic varer en fedtfrysning ca. 1 time, og under behandlingen kan du trygt slappe af i vores rare omgivelser.

Når du vælger EBV Beauty Clinic er du sikret en tryg, professionel og kompetent behandling. Vores personale består af dygtige behandlere, bl.a. en kosmetisk sygeplejerske og en kosmetisk læge. Vi gør en dyd ud af at skabe et imødekommende og trygt rum for alle, og byder alle aldre og mennesker velkommen.

Det skal du være opmærksom på efter fedtfrysning


Hvis du vælger en fedtfrysningsbehandling hos os, vil vi massere det behandlede område efter endt behandling. Det er vigtigt at stimulere og dermed øge blodcirkulationen i området, da det kan forbedre dine resultater.

Efter behandlingen kan du som regel genoptage dine normale aktiviteter uden behov for restitutionstid. Nogle patienter kan opleve midlertidig rødme, hævelse eller følelsesløshed i det behandlede område, men disse bivirkninger forsvinder normalt efter få dage. Kontakt os altid, hvis du er i tvivl om noget efter behandlingen. Opfølgende fedtfrysningsbehandlinger kan være nødvendige for at opnå det ønskede resultat, afhængigt af dine ønsker.

Det skal understreges, at en fedtfrysning virker reducerende på fedtcellerne i et bestemt område, men ikke kan bruges som en vægttabsløsning. Du skal fortsat være opmærksom på kost og motionsvaner, da behandlingen ikke kan stå alene eller erstatte en sund livsstil.

Du kan booke en gratis konsultation via vores bookingsystem på vores hjemmeside, ringe på tlf 31 62 50 96 eller skrive en mail til ebv@ebvclinic.dk.

FAQ

Frequently asked questions - EBV Beatury Clinic

Er fedtfrysning egnet til alle?

Fedtfrysning er velegnet til de fleste, men det er vigtigt at konsultere en professionel behandler for at afgøre, om det er den rigtige løsning for dig. Her hos EBV Beauty Clinic skal du altid gennem en konsultation, så det kan afgøres, om du er egnet til behandlingen.


Hvor længe varer resultaterne af fedtfrysning?

Mens resultaterne af fedtfrysning kan vare længe, er det vigtigt at opretholde en sund livsstil med regelmæssig motion og en afbalanceret kost for at bevare de opnåede resultater.


Hvornår kan jeg se de endelige resultater efter fedtfrysning, og virker fedtfrysning med det samme?

Det varierer fra person til person og afhænger af flere faktorer, herunder kroppens forbrænding og det behandlede områdes størrelse. Hos os plejer vi at sige, at det fulde resultat kan ses efter 4-6 måneder. Det er vigtigt at huske, at fedtfrysning ikke er en hurtig løsning, og det kan tage flere måneder, før de endelige resultater er synlige.