VISCODERM®
Viscoderm® Pears - genopretning af hudens elasticitet og hydrering


VISCODERM® Pearls er et kosttilskud til reintegration af næringsstoffer, der naturligt findes i vores bindevæv. VISCODERM Pearls® reducerer effektivt aldringstegn, da det øger indholdet af kollagen og Q10 i huden og de bløde perler giver løbende effektiv støtte til fornyelse og reparation af bindevæv og antioxidantaktivitet.


Kliniske forsøg har vist, at blot en eller to VISCODERM® Pearls om dagen kan:


  • Øge hudens elasticitet og smidighed
  • Fremme hydrering og glød
  • Reparere fine linjer og rynker
  • Mindske de synlige tegn på og risikoen for solskader på huden
  • Beskytte mod skader forårsaget af frie radikaler
  • Hjælpe med at fremme cellereparation og -fornyelse i hud, muskler, knogler og led

 

Hvad er fordelene?

VISCODERM® Pearls styrker hudens sundhed indefra. VISCODERM® Pearls er et multifunktionelt kosttilskud, der giver kroppen essentielle ingredienser til effektivt at støtte reparation og fornyelse af celler i hud, led og kardiovaskulært væv. Det er et nutraceutisk kosttilskud, der indeholder elementer, som stimulerer naturlige processer, der er involveret i den naturlige genoprettelse af hudens glød, elasticitet og hydrering.

 

Sådan anvendes produktet

Tag 1–2 bløde perler om dagen mellem måltider.

 

Bemærk

Produktet må ikke anvendes af gravide kvinder.

 

Primære ingredienser

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er et kulhydrat, der naturligt forekommer i huden. Hyaluronsyre spiller en vigtig rolle i at holde huden stabil, fugtmættet og ungdommelig. Det er kendt som et stærkt fugtgivende middel, da det kan tiltrække og fastholde vand i mængder på 1.000 gange sin vægt. Hyaluronsyre fremmer hydreringen af huden og understøtter hudens elasticitet, hvilket reducerer synligheden af fine linjer og rynker. Hyaluronsyre styrker hudens evne til at holde på fugten, hvilket får huden til at fremstå yngre og mere fyldig. Takket være vores patenterede biofermenteringsproces producerer vi noget af det reneste hyaluronsyre på markedet. Vores ultra-rene hyaluronsyre er klassificeret som "højeste kvalitet" på verdensplan.

 

Pycnogenol®

Pycnogenol, der er naturligt forekommende i Frankrig, er en art maritim fyrrebark, der er kendt for at være spækket med antioxidanter, kollagen og elastin. Vores VISCODERM® Cream indeholder patenteret vandekstrakt fra pycnogenol, som bidrager til at forbedre hudens elasticitet og kollagenfornyelse.

 

Co-enzym Q10

Coenzym Q10 er en antioxidant, som vores krop producerer naturligt til vækst og vedligeholdelse. Med sin Q10-formel tilfører VISCODERM® Pearls huden den energi, den har brug for, og efterlader den med en glattere tekstur.

 

Ingredienser

Sojabønneolie, hydrolyseret kollagen, gelatine af fødevarekvalitet, opstrammende middel: glycerol, fortykningsmiddel: mono- og diglycerider af fedtsyrer, tørret ekstrakt af fyrrebark (Pinus Niaster Aiton, Cortex) (Pycnogenol®), coenzym Q10, emulgator: sojabønnelecithin, farvestoffer: titandioxid (E 171), jernoxid (E 172).

bløde pakker

 

Giv din hudpleje et løft. Kom forbi vores klinik og køb dine VISCODERM® Pearls. 


Viscoderm® Hydrogel patch


VISCODERM® Hydrogel Patch er en maske, der er specielt udviklet til at fugte, lindre og opfriske huden i ansigtet, på halsen og décolleté. VISCODERM® Hydrogel Patch er velegnet til lindring af rødme og inflammation forårsaget af æstetiske behandlinger som PROFHILO®, fillers, laserbehandlinger eller peelinger.


Viscoderm® Photoprotection

Fugtgivende og beroligende creme med SPF50+ – 50 ml.

Beskyt din hud med VISCODERM® Photoprotection solcreme. Denne creme med SPF 50+ giver en høj grad af solbeskyttelse mod UVA- og UVB-stråling. Formlen er beriget med en sammensætning af antioxidanter og næringsstoffer, som reparerer og beskytter hudbarrieren. VISCODERM® Photoprotection beroliger følsom hud og tilfører fugt dagligt med henblik på at reducere synligheden af fine linjer og rynker.


Viscoderm® Hydrobooster cream


Fugtgivende creme med ultraren hyaluronsyre – 50 ml.

Oplev dyb fugtmætning og genopret hudens sundhed med VISCODERM® hydrobooster cream. Denne creme er fremstillet uden parabener og parfume og er samtidig nærende og rig på fugt. Cremen har en fløjlsagtig konsistens og absorberes hurtigt af huden. VISCODERM® hydrobooster cream er tilsat nærende ingredienser og genopretter din hudbarriere, samtidig med at den fremmer et ungdommeligt og fyldigt udseende.