Behandlinger 

Gå efteråret i møde hos EBV BEAUTY CLINIC, din ultimative destination for forkælelse og skønhedsbehandlinger. Vi tilbyder en bred vifte af luksuriøse behandlinger, der er designet til at forkæle og forvandle dig. Fra afslappende ansigtsbehandling til foryngende kropsbehandling i form af fedtfrysning eller bodySculpt- vi har noget for enhver smag. Så kom forbi vores klinik, og lad os tage godt imod dig. Vi ses snart!


Ring 31 62 50 96


FEDTFRYSNING - FÅ FJERNET UØNSKET FEDT

Har du steder på kroppen, hvor det er lige meget, hvad du gør så kan du ikke slippe af med fedtet? Det kan du faktisk gøre noget ved med fedtfrysning. 


Behandlingstid: cirka 45 min.

Bedøvelse: Ingen

Opheling: Ingen

Resultat: 1-2 behandlinger

Solregime: Ingen


Behandlingen tager 60 minutter og er smertefri. Ingen væsentlige bivirkninger er forbundet med fedtfrysning. I nogen tilfælde kan det forekomme at man får mindre blå mæker eller ømhed alt efter behandlingsområde i dagene efter. Maven kan være en anelse mere udsat end andre områder og en summende fornemmelse kan forekomme op til 8-10 dage efter behandling. Vi anbefaler et behandlingsforløb med tre fedtfrysnings-behandlinger med 4 ugers mellemrum, for at få de bedste og hurtigst virkende resultater. Det endelige resultat ses 4-6 måneder efter første behandling.


MUSKELOPBYGNING - FÅ ØGET DIN MUSKELMASSE.

Kliniske studier i USA har vist, at man i gennemsnit øger sin muskelmasse med 16% og et tab af fedtmasse med 19%. Dette er målt efter 4 behandlinger. Du vil ofte kunne se en effekt umiddelbart efter behandling, men den endelige effekt vil først kunne ses efter flere uger og måske helt op til 6 måneder senere. Det tager tid for musklerne at danne nye celler og det tager tid, før fedtcellerne afgiver deres fedtsyrer.


Behandlingstid: cirka 30 min.

Bedøvelse: Ingen

Opheling: Ingen

Resultat: 1-2 behandlinger om ugen i 2 til 3 uger på samme område. Der kan også behandles mere i perioden. Max kur er 4 -6 behandlinger med 4-7 dages mellemrum, for at få størst mulig effekt. Holdes pause i 6 måneder efterfølgende på samme område efter en kur behandling. 

Solregime: Ingen


Efter et behandlingsforløb bør man fortsætte med at gå til fitness eller træning for at vedligeholde resultaterne. Der vil ofte kunne ses en forskel med det samme eller indenfor et par dag, men endelige resultat af en Bodysculpt-behandling vil først ses efter nogle uger. Faktisk viser studier, at der kan ses forbedringer så sent som 6 måneder senere. Man kan tage opfølgende behandlingsforløb efter 6-12 måneder. Musklerne vokser og bliver stærkere herefter over tid, samtidig med at der udvikles flere muskelfibre.