EBV Beauty Clinic                                                          | Blog |                                                                   20/02/2024

Hvad er permanent hårfjerning med laser, og hvordan virker det?

Hos EBV Beauty Clinic er vi erfarne i skønhedsbehandlinger, og vi tilbyder en lang række behandlinger til folk i alle aldre. Vi går op, i at vores patienter føler sig velkomne og i gode hænder, og du kan booke alt fra afslappende ansigtsbehandlinger til botox og andre kosmetiske behandlinger såvel som hårfjerning.

Hvis du overvejer en behandling med permanent hårfjerning med laser, kan du i denne artikel få svar på nogle af de spørgmål, der ofte melder sig inden en behandling.

Permanent hårfjerning med laser: Hvordan fungerer det?


Er du træt af knopper efter barbering, og bruger du alt for meget tid på hårfjerning i din hverdag? Så kan hårfjerning med laser hos EBV Clinic måske være løsningen for dig. Permanent hårfjerning med laser er en metode, hvor vi ved hjælp af Supreme ll Diodelaseren kan fjerne både lyse og mørke hår.

Med Supreme ll Diodelaseren vil behandleren rette laseren mod det ønskede område, efter at en kølende gel er blevet påført huden. Behandlingen fokuserer på det valgte område, hvor intense lysglimt fra SHR-funktionen rettes mod mørke hårfollikler, hvorefter lyset omsættes til varme. Det resulterer i en synlig reduktion af den uønskede hårvækst efterfølgende.

Behandlingen er hurtigt overstået, og efterfølgende skal du undgå solens stråler i 3-4 uger.
Områder der kan behandles med laser


Hos EBV Clinic tilbyder vi permanent hårfjerning med laser til mange forskellige områder på kroppen. Her er nogle af de områder, vi oftest behandler:

Hage, overlæbe, arme, ben, mave, ryg, bryn, ansigt mm.

Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, og vi skræddersyr gerne en løsning, hvis du har flere områder, du ønsker at få behandlet.

Du kan se en prisoversigt over de forskellige laserbehandlinger på vores hjemmeside.

Hvad skal man være opmærksom på inden hårfjerning med laser?


Inden du påbegynder permanent hårfjerning med laser er det vigtigt, at du ikke dyrker solbadning, så du undgår hudskader. Det er også vigtigt, at du følger vores anbefalinger, såsom at undgå hårfjerningsmetoder der påvirker hårsækkene (fx voksning eller pincet) en måned inden behandlingen.

Vi anbefaler, at du barberer området, der skal behandles, dagen inden du møder op i klinikken til hårfjerning.

Du skal være opmærksom på, at effekten af hårfjerningen ikke kan garanteres, da hårsække der allerede ligger i huden, kan blive aktiveret på et senere tidspunkt. Da behandlingen kun virker for de hår, som er i vækstfase, anbefaler vi flere laserbehandlinger.
Når du besøger EBV Clinic


Vi tilbyder altid vores kunder en gratis konsultation, uanset hvilken behandling du måtte ønske. Til den gratis indledende konsultation kan du drøfte dine ønsker med os, og derefter vil vi lægge en plan for din behandling. Konsultationen sikrer, at der er forventningsafstemt, og at du er egnet til behandling.

Du kan læse meget mere om vores behandlinger på vores hjemmeside, og du er også velkommen til at besøge vores blog. Her kan du eksempelvis blive klogere på, hvordan fedtfrysning fungerer, og hvordan du i vores klinik kan blive behandlet med fedtfrysning nemt og skånsomt.
Kontakt os


Du kan altid booke en gratis konsultation via vores bookingsystem på vores hjemmeside, ringe på tlf. 31 62 50 96 eller sende en mail tilebv@ebvclinic.dk

Vi står klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have, og vi vægter oplysning til vores patienter højt.


FAQ

Frequently asked questions - EBV Beatury Clinic

Er der bivirkninger forbundet med permanent hårfjerning med laser?

Der kan forekomme rødme og hævelser på huden i det behandlede område. Dette går som regel over efter kort tid. En usædvanlig bivirkning er forbrændinger i huden, men det ses meget sjældent.


Er permanent hårfjerning med laser smertefuldt?

Hårfjerningsbehandling med laser kan føles som en prikkende fornemmelse på huden i det behandlede område, men der er ikke smerter forbundet med den behandling, vi udfører hos EBV Clinic.


Hvor længe varer resultaterne af hårfjerning med laser?

Resultaterne kan variere fra person til person, men jo flere behandlinger, jo mere effektivt. Vi plejer at anbefale 6-8 gange. Hårfjerning med laser bliver aldrig 100% permanent, da der kan dukke nye hår op.