Behandling hos EBV Beuaty Clinic

Ejal 40 Skinbooster


Behandling med Ejal 40 forbedrer hudtætheden ved at stimulere fibroblaster og dannelsen af kollagen- og elastinfibre. Behandlinger med hyaluronsyre stimulerer produktionen af nyt kollagen og genopretter niveauet af naturlig hyaluronsyre i huden ved at modvirke nedbrydningsprocessen. Derudover er produktet designet til at omstrukturere og styrke den ekstracellulære matrix, der genopliver huden, der er dehydreret og beskadiget af aldring og soleksponering.


Hvornår bør du vælge Ejal 40


Områder, du kan få behandlet med Ejal 40 skinbooster:

  1. Kreppet hud
  2. Fine linjer
  3. Forbedring af hudens elasticitetDu kan forvente:


  • Opstramning af huden
  • Reduktion af rynker
  • Forbedret hudtone
  • Forbedret hudstruktur, mindre porer.
  • Øget elasticitet
  • Foryngelse af ansigtets konturer


Ejal 40 er både til den yngre kvinde/mand, der ønsker at holde huden spændstig og opnå en naturlig glød, med en fugtet hudstruktur og øget elasticitet. Samt til den modne kvinde/mand der ønsker at genvinde den ungdommelig glød, hudstruktur og generelle hudtilstand. Ejal 40 forbedrer hud-kvaliteten og har en løftende og opstrammende effekt.

Behandlingen er velegnet til både mænd og kvinder, i alle aldre.

En behandling indeholder 2 ml Ejal 40. Benyttes til ansigt, hals, decollete og hænder.
Behandling:


Huden afrenses og desinficeres, herefter injiceres Ejal 40.

Afhængig af hvor der injiceres, kan der være behov for smertelindrende tiltag. Vores holdning hos EBV Beauty Clinic er naturligvis, at man mærker så lidt som muligt, så vi bedøver efter individuelle behov.

Behandling med Ejal 40 udføres af en kosmetisk sygeplejerske, som er særligt uddannet og registreret under Styrelsen for Patientsikkerhed. 
Effekt og holdbarhed

Ejal 40 gives som et kurforløb med to eller fire behandlinger med 3 ugers interval for et optimalt resultat (foretaget ud fra en individuel vurdering).

Behandlingens holdbarhed afhænger i høj grad af hudens tilstand, alder samt det behandlede område.Efter behandlingen:


Ved enkelte ses lidt rødme og let hævelse. Det kan man mindske med behandling med antihistamin eller kulde behandling på det behandlede område. Som ved enhver injektions behandling er der risici for blå mærker.Hvad er Ejal 40


Ejal 40 er den seneste nyhed når det kommer til behandling med skinboosters. Ejal 40 er unik i og med at det er en bio-stimulerende og genopbyggende skinbooster behandling, som indeholder hele 40 mg/2 ml hyaluronsyre. Produktet injiceres via en specielt udviklet 4-punkts teknik, hvor der samlet anvendes 1 ml filler til hver side af ansigtet. På den måde skabes det optimale løft og vævsfylde, samtidigt med at resultatet syner æstetisk og naturligt.

Med alderen vil man som udgangspunkt miste ca. 1% kollagen om året, og dermed er er behandlingen effektiv til at genskabe den tabte fylde og struktur, samt forebygge de naturligt forekommende tegn på aldring.


Hvad skal jeg vide før Ejal 40  behandling:

Man skal have foretaget en uforpligtende og lovpligtigt konsultation minimum 48 timer før en filler behandling hos EBV Beauty Clinic. Det er lovpligtigt at møde op fysisk, så derfor kan vi ikke tilbyde video samtaler. I den forbindelse bliver der også taget et billede til journalen, som dokumentation. Konsultationen tager maks. 30 min.


Kontakt