Fedtfrysning: mave, lår og ben

– kom tættere på din drømmekrop















Drømmer du om en mere tonet krop uden at gennemgå kirurgiske indgreb? Fedtfrysning, også kendt som cryolipolyse, er en banebrydende teknologi, der gør det muligt at reducere stædige fedtdepoter på en sikker og effektiv måde.


Fedtfrysning er en ikke-invasiv procedure, der har vundet stor popularitet som et alternativ til fedtsugning. I denne artikel vil vi fra EBV Beauty Clinic dykke ned i, hvordan fedtfrysning virker, hvilke områder der kan behandles og hvad du kan forvente af en behandling hos os.


Hvad er fedtfrysning, og hvordan kan det anvendes?


Her hos EBV Beauty Clinic tilbyder vi en lang række kosmetiske behandlinger, bl.a. fedtfrysning. Vi tilbyder behandlingerne med det effektive Cryo Lipo.

Ved behandling med fedtfrysning placeres en applikator på det ønskede område, som ved hjælp af køleelementer vil fryse områdets fedtceller. Behandlingen virker ved at krystallisere cellerne, så de efterfølgende ikke kan regenerere sig selv. Fedtcellerne ødelægges, og depoterne reduceres. Påvores hjemmesidekan du læse mere om processen og se før og efter-billeder.

Fedtfrysning er en ikke-invasiv løsning, som ikke ødelægger huden. Dermed er behandlingen mere skånsom, og de fleste kan genoptage deres almindelige hverdag umiddelbart efter behandlingen.Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at fedtfrysning ikke kan erstatte hverken motion eller sund kost – derfor bør du huske, at disse stadig bør indgå som en naturlig del af din hverdag.




Fedtfrysning af mave


Drømmer du om en fladere mave uden at ty til kirurgiske indgreb? Fedtfrysning af mave er en populær og effektiv metode, der kan reducere de mere stædige fedtdepoter ved maveområdet. Fedt på maven kan være svært at komme af med, og hvis man ønsker en mere skånsom behandlingsløsning, kan fedtfrysning være oplagt.

Fedtfrysning af maven hos EBV Beauty Clinic kan hjælpe dig med at opnå dine ønskede resultater uden hårde bivirkninger eller operation. Husk dog, at fedtfrysning af mave ikke er en vægttabsløsning, men en teknik der reducerer fedtceller, og det er derfor oplagt at supplere med andre sunde livsstilsvaner.


Fedtfrysning af lår


Fedtfrysning af lår kan ligesom fedtfrysning af maven tone og stramme området op. Der kan både behandles på yder- og indersiden af lårene, og vi skræddersyr behandlingen ud fra dine ønsker, så du kan komme tættere på dit ønskede udtryk.

Som ved alle andre behandlinger med Cryo Lipo placeres applikatoren på lårene, hvorefter du kan slappe af i de ca. 45 minutter behandlingen varer. Når behandlingen er færdig, masserer vi nænsomt området, så blodgennemstrømningen øges. Massagen kan optimere resultatet med op til 30%.


Fedtfrysning af ben


Hvis du har områder på benene, som du har svært ved at få strammet op, kan fedtfrysning af ben måske være den rette løsning for dig. Fedtfrysning på benene kan eksempelvis målrettes lægge eller under ballerne. Det smarte ved fedtfrysning er, at det kan bruges præcis, hvor du ønsker. På vores hjemmeside kan du læse mere om,hvilke områder på kroppen vi kan behandlemed fedtfrysning.


Hvis du er interesseret i at vide mere om fedtfrysning eller bestille en tid hos EBV Beauty Clinic, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 31625096. Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende konsultation til nye kunder, og vi skræddersyr behandling efter ønsker og muligheder.


FAQ 


Er fedtfrysning smertefuldt?

De fleste oplever en kølende fornemmelse i starten af behandlingen, men det bliver ofte erstattet af følelsesløshed. Ubehaget er generelt minimalt.


Hvor lang tid tager en behandling med fedtfrysning?

En typisk fedtfrysningssession varer mellem 35-60 minutter afhængig af det behandlede område.


Hvor mange behandlinger med fedtfrysning skal man have?

Antallet af nødvendige behandlinger varierer afhængigt af individets mål og det specifikke område, der behandles. Nogle ser ønskede resultater efter én session, mens andre kan have brug for flere. Vi anbefaler normalt et behandlingsforløb med tre behandlinger.